Welcome

Messages

Beyond


Links
All new | Wednesday, January 1, 2014

Assalamualaikum~


Hahah seems like I've got a new skin for my blog xP Nah it has nothing to do with the new year. Just me wanna see some changes here. But , hmm I don't know. I don't really like it that much. Enteh entah nanti tukar balik jadi template lama hahahaha.

So, it'll be 2014 tomorrow huh? Hmm mcm takde perasaan la kot. Bagi orang Islam new year tu kan pada bulan Muharram. So, it's like nothing much tomorrow. And I really hate the emotional turbulence I'm in right now. Hahah dengan hormon yang macam roller coaster. Like seriously -.- sabar je lah. Time ni lah rasa nak go somewhere to be alone. Kalau deal dengan people waktu cemni mudah sensitif. Mudah buat benda bodoh, Heheheh. 

Btw if you noticed I'm using the old, classic way to get a music playing on my blog Heheh. Leceh sangat nak pakai music player yg template ni provide. And besides this template do not support my previous music player, geez. So I used the old way, youtube autoplayer video Hahahaha. Lame huh? 

Sooo nak update blog pun macam malas. Hahah. Sbb kalau updet pun I'll write crap posts. Hoho. I confuse lagi malam ni. Hmm bukan senang eh nk get over someone ye? Bila dah betul betul rasa confident, yakin dengan apa yang kita buat. Tupp nampak nama dia kat news feed facebook. Terus kena hasut syaitan. Hahah. Ngeng betul. Well to have someone to get over with-to be on the positive side-boleh laa nampak Allah beri peluang untuk bermujahadah ^^ so chaiyokkkk. Hahah suka over bila cakap pasal dia ni. 

This is not really a valid post. It's crappy. Hahah. Emotional turbulence. Forget what I said . what I wrote. 





Credits: Steffanie|Tutorials|Tumblr inspired layout