Welcome

Messages

Beyond


Links
Goodbye .. again. | Saturday, August 25, 2012


Assalamualaikum~
So its time to go. I mean not now, but today lah. Biasanya pegi malam, tp hari ni naik bas pagi huhu. Sedih ke? Sedih sebab tak sempat pegi umah Hajar tgk Abe Ha kawen haha. Takpe lah, nanti tgk gmbar je. Hiiii mesti diorg semua pegi umah Hajar, bestnya kumpul ramai2.

Raya tahun ni x mcm tahun2 lepas. Dah takde trip ramai2 tu, semua org busy huhu. Buat gathering waktu cuti akhir tahun ni lah. I'll be going for the last time utk tahun ni, pastu balik time cuti akhir tahun kot. Alamak dah nak habis pun form 4. cepatnya. Dan raya Haji tak balik kot :(

Kawan2 semua, doakan saya dpermudahkan urusan utk belajar dan semuanya lah. Hihi. Final exam is scary :P

*suddenly I felt like this post was written in such a childish way. ah nvrmind, org tgh sedih kan. Have a lovely day everyone! Doakan sy selamat sampai ke Klang :)




Credits: Steffanie|Tutorials|Tumblr inspired layout