Welcome

Messages

Beyond


Links
To my best friend ;) | Wednesday, March 14, 2012



Assalamualaikum~

Thank you for the present! Hehe. sangat terharu memandangkan tahun ni merasai 1 Mac di tempat yang berbeza tapi tarikh tu masih diingati, dan beli hadiah jugak! Just like how it's been for the past few years ;')

Terima kasih di atas hadiah yang sangat comel tu <3 tapi sayang, tak boleh bawak pegi sana. So I have to leave it at home T_T huhu. kan best kalau boleh bawak pegi sana :(

Apa jua yang mendatang pada masa depan, let's try our best in keeping our friendship, the way it is as always, semoga persahabatan ini kekal :) Minta maaf di atas segala kesilapan saya, dan terima kasih untuk segala kebaikan awak ;)

sincerely,
your best friend
xD




Credits: Steffanie|Tutorials|Tumblr inspired layout