Welcome

Messages

Beyond


Links
Assalamualaikum. | Thursday, September 15, 2011

suka sangat gambar ni.gorgeous kan?

PMR ada lagi dua minggu.. wah cepat sangat kan? nervous tu memang lah tapi takde la sampai stressed. Sekarang byk sangat handouts Trial dari semua negeri. Like bersepah sepah kertas handouts. Haha, tapi best buat drill latihan macam ni esp subjek sejarah dan matematik! hoyeah! geografi saya tak berapa pandai la haishh.. kena berusaha lebih keras ni! anyway, sbp pun dah isi. Kalau ada rezeki, insya Allah :) doakan saya ye! aliran.. sains tulen agama! hehe. mintak sbp sama mcm Hayyan kiki.

gambar di atas sangat cantik ;) btw nanti awk pergi sana musim winter kan? winter is fun! tapi saya lagi suka musim luruh dan musim bunga.. sebab winter sgt sejuk! part yg main salji tu memang lah best :D jadi, selamat menikmati winter di sana! have fun! bestnya dapat pergi sana, saya sangat jealous okay >.< haha.

anyway kepada semua pelajar form 3, mari lah kita berusaha yg terbaik and enjoy our last examination for the lower form subjects! semoga mendapat straight A's insyaALLAH :) bittaufiq wannajah!

keep smiling, Farah Eliessa :) be strong.




Credits: Steffanie|Tutorials|Tumblr inspired layout