Welcome

Messages

Beyond


Links
#asdfgh | Thursday, September 8, 2011


so yeah, dua tiga hari ni rasa perasaan agak tidak stabil. sekarang alhamdulillah dah okay :) sebab jadi macam tu, saya pun tak tahu. Stress ke? Tak rasa stres pun. Sebenarnya rasa sedih, sedih sangat. Semua benda jadi oversensitive dan mudah marah marah. heh. dan saya bila marah, akhirnya akan menangis jugak.

semalam memang gila. Malas nak fikir balik. Atiq Arashny, maaf sgt sgt sebab awak terpaksa dgr sy merepek and layan saya buat benda yg tak rasional. tak matang kan semalam? heh. nasib baik atiq ada :')

even kalau depan semua orang boleh senyum and borak mcm biasa, dalam hati belum tahu kan? mana ada yg tahu kita simpan apa dalam hati? even kalau rasa nak nangis sgt pun, mana boleh tunjuk pada orang lain. and yeah that's me. I don't express my feelings much. Semua orang ada masalah. semua orang ada susah payah. But I build a wall around me and won't let anyone know my problems. kenapa? entah. I'm born like this maybe. so what? sue me ;< heh.

Tapi tu cerita dua tiga hari lepas. Hari ni dah okay, alhamdulillah :) jadi awak, kalau lah awak baca ni, - saya sudah okay ;) tak perlu risau ye. Terima kasih!

# Dalam kesukaran hitungkan lah nikmat mu
Dalam kesenangan waspada lah kealpaan mu





Credits: Steffanie|Tutorials|Tumblr inspired layout