Welcome

Messages

Beyond


Links
Rindu tak rindu tak haha | Friday, August 19, 2011

Assalamualaikum..

Wah dah lama tak tulis blog kan? Last tulis 9 July dan hari ni dah pun 19 Ogos. Lebih dari sebulan tuuu aha. Anyway banyak sangat benda yang dah berlaku. Trial PMR pun dah habis alhamdulillah :) Sekarang tunggu nk PMR je (haha) lebih kurg...3 minggu lagi? tu dah tolak cuti raya seminggu. wahhh mendebarkan!

Semalam ada majlis berbuka puasa kat skolah. Suasana sangat best :) I likeee. hehe dan akhirnya hajat tercapai jugk- nk tgk ..... (hahaha) terima kasih kpd pihak pengawas yang anjurkan majlis ni. Tahu tahu je saya suka majlis mcm ni. Hehe.

Sekarang time puasa ni x sibuk sangat kot. sebab kls tmbhn ptg pun klu ada smpi 2.30 je. nanti bila pecutan akhir baru start sibuk gila balik. wahh sungguh x sabar! dan saya baru belajar baking (haha) hari tu buat choc cake! nasib baik semua org suka :) agak agak nanti boleh tak buat kek keladi (hehehe jauh ke depan)

Anyway sy berharap kpd diri sy supaya meneruskan usaha utk 3 mggu terakhir ni! jangan lah tba2 rasa letih dan malas. come on, dah hmpir 3 thn berusaha, takkan nk berhenti time ni plk kan? better give it a good ending :)

Klah, bai bai. Salam Ramadhan dan selamat mengejar Lailatul Qadar insyaALLAH..




Credits: Steffanie|Tutorials|Tumblr inspired layout