Welcome

Messages

Beyond


Links
Setelah lama tak update | Saturday, April 16, 2011

Assalamualaikum

alamaak saya tahu awak baca blog ni. jadi serba salah pulak nk tulis. HAHA

okey lah, dua tiga hari lepas pergi kem kecemerlangan. overall okay la :) dia bahagi ikut group tu, and i'm in group 1 ; Amilah, Balqish, Wina, Amri n Usop. Amri ngan Usop tu sy baru start nak kenal kat kem. Hehe. Klu tak mesti tertukar lagi Amri dgn Asri. Haha, lagi saya jadi penghuluwati :') Haha lawak kan

part yang paling best kat kem tu , time solat berjemaah and qiam kot. walaupun tahan mata cam apa je, haha atiq kan ;) Pastu time perbincangan dlm kump tu best jugak. eventho ada masa2 budak ni hot. hahaha paham2 sndiri. rasa rileks je blaja camtu. tak rasa cm 3 hari pun. sekejap je masa,

balik tu entah kenapa penat gila. sampai umah dalam pukul lima pastu stret tido. bangun sekejap solat asar. pastu tido balik. maghrib kejap n setel semua. pastu tdo balik. last2 isyak pkul 2pg. Hahaha mcm unconscious pulak. duhh . hari ni dh okay skit. so, HOMEWORK! oh lupa. basuh baju. haha,

p.s Bukan macam tu, buat elok elok, tiru macam saya , alah bila nak berhenti ni HAHAHA




Credits: Steffanie|Tutorials|Tumblr inspired layout