Welcome

Messages

Beyond


Links
Kalah menang adat pertandingan | Thursday, April 28, 2011


Assalamualaikum

Hari ni pergi tanding Saintis Muda kat SMK Kutan. Ada Saintis Muda dgn roket + parachute je. Solar car race dgn solar cooking tu dia tak buat sekali. Rugi betul. Kalau tak mesti best. Hehe ^^ tapi tak sempat nak tgk jugak,. Jadi kitorang duk kat makmal and sempat pergi padang tgk yg last jeh.

Menang atau kalah? Haha, takde rezeki. Screwed up kat stesen 3. let bygones be bygones. yang penting pengalaman tu dapat, hehe. kumpulan roket pun takde rezeki jugak.
Jadi SM Tumpat, sila berusaha yang terbaik peringkat negeri nanti ye! Bagi PPD Tumpat wakil Kelantan ke kebangsaan :) All the best~

Nanti peringkat negeri pun kat SMK Kutan jugak, kalau tak silap. Sekolah tu memang waaaaaaaah lawa gila. sekolah baru punya design. Cantik. Sangat.

Jadii Farah Eliessa, sila berusaha lagi! Takpe takpe nanti form 4 kita masuk roket pulak ye. Now buat prep untuk mid year exam. Pastikan dapat masuk Elit 1. Chaiyok!

p.s Congrates untuk SMKA Falahiah dapat 1st runner up :)




Credits: Steffanie|Tutorials|Tumblr inspired layout