Welcome

Messages

Beyond


Links
Wonderful reminiscence | Saturday, January 15, 2011

Assalamualaikum w.b.t

dah lima belas tahun pun. Third former. bila dah besar skit macam ni, teringat pulak zaman kecik2. Best sangat. Teringat time Choral Speaking, Pancaragam. Public Speaking pon tak boleh lupa. Haha.

Bukan tak best time sekolah menengah ni. Tapi dah lain la. Tau tak. Bila dah besar skit ni rasa ada tanggungjawab pulak. Tambah lagi klu tahun exam ni. Expectations. daripada guru, sekolah, mak ayah, family. berdebar betul klu ada high expectation..

sebab tu kadang2 rasa nak jadi invisible je. Boleh pinjam jubah Harry Potter tak? Heheh :b kadang2 nak jadi orang biasa2. expectation tu tekanan jugak tau. rasa mcm my style of writing dah lain la. apesal negatif sangat ni? duh duhhhh

btw nanti nak tukar style blog ni la. Hahahaha. Nanti tu after PMR kot. Hahahahahahahaha. Sebab nampak macam bosan je blog ni. wanna make it my space :) nak letak semua yg sy nak letak. pastu nk buang semua yg sy nk buang. Haha.

ps. Rindu nak main pancaragam





Credits: Steffanie|Tutorials|Tumblr inspired layout