Welcome

Messages

Beyond


Links
Laughter | Thursday, January 27, 2011

Assalamualaikum w.b.t

Photobucket
haha. baru terfikir. memang betul pun. best things in life are free. termasuk oxygen. hakhak

Last week perjumpaan KO untuk semua benda. Masih lagi sama macam tahun lepas. Takde tukar apa pon. Minggu ni dah mula latihan rumah sukan. Pastu masih lagi main netball. Haha. Masih lagi main posisi wing. takpun center. Padahal nak cuba bola baling tapi tak reti lah. Lain la kalau dia ajar. Boleh jugak belajar slow2.

  • PBSM tahun ni masih ahli biasa. Haha
  • Rumah sukan Laksamana
  • Persatuan Bhsa Arab
dan next week cuti Chinese New Year. Semingggu. AHHHA ;) Ada keterujaan di situ ya. Hakhak. And oh yes. thank god finally. mood berblogging sudah kembali, creeping slowly pun tak kisah la. Asalkan ada. Kikikiki :D

dan rasanya nak tukar design blog lagi! hoyeah! nota sedang menunggu. tapi tak kisah la kan. Ni kan cuti. apa salahnya habis kan masa skit mekap blog. rite? Hekkk





Credits: Steffanie|Tutorials|Tumblr inspired layout