Welcome

Messages

Beyond


Links
My so-called Holiday List | Friday, December 10, 2010

Assalamualaikum w.b.t

yep I did make a holiday list. In my mind. HAHA. sebelum cuti punya la banyak benda nak buat. Kononnya lah. Nak belajar memasak, menjahit, beli DVD anime , movie n drama marathon , bla bla.

Akhirnya bila dah start cuti. ehm. Tusyen je kot. Haha. Sama macam blog ni jugak. Bila away from keyboard punya la banyak benda nak tulis. Dari kelantan ke singapore sampai kot. HAHAHA. tp bila tangan tekan keyboard ni, duhhhhh. -,-

Tapi at least cuti ni dah banyak buku yang habis. HEHE. dan bahagia sungguh bila boleh tgk katun time petang. Malam boleh tido lewat. Tak rushing sangat time pagi. Homework pun buang jauh jauh dlu. Kahkah.

Past few weeks, lepas balik tusyen biasanya agak rushing sbb nk tgk Iljimae. Tp start next week dah tak kena rushing. Sbb Iljimae dah habis.. T.T sobsob. Tak tau kenapa sangkut sgt dgn cte ni. Lee Jun Ki kot. Haha.

iljimae Pictures, Images and Photos




Credits: Steffanie|Tutorials|Tumblr inspired layout