Welcome

Messages

Beyond


Links
Motionless taciturn | Wednesday, December 15, 2010

Assalamualaikum w.b.t

Orang pendiam tu sombong ke?
sometimes. orang kata pendiam tu sombong. tp pendiam tak semestinya kera sumbang kan?
lagipun ada hadis yang kata, kalau taktahu, lebih baik diam. Diam itu lebih baik dr berkata kata.

Mungkin saya kata macam ni sbb sy pun agak pendiam. HAHA. As stated before, I'm not good with words. I'm not good in starting a conversation. Tp kadang² jeles jugak dengan orang yang berani. Berani nak voice out their thoughts. Kadang² nak jadi berani jugak. Tp susah kot. Nak gain that courage. Therefore, I write.

Tapi apa² pun kena usaha right? Nak ubah diri. Kalau nk list memang banyak. Yang perlu diubah. Banyak sangat kot. Tapi orang pun kata "A journey of thousand miles starts with a little step." Cuba ubah skit² dulu okey.

This post is merely self-motivation. Don't bother me. HAHA




Credits: Steffanie|Tutorials|Tumblr inspired layout