Welcome

Messages

Beyond


Links
life is hard , indeed | Wednesday, December 8, 2010

Assalamualaikum w.b.t

Saja je letak tajuk camtu sebab tadi takleh buat transformation. HAHA. macam budak. susah skit dh nk nangis. nk throw tantrum. duhh. dulu tak macam ni kot.

facebook sungguh bosan. friend requests 32. HAHA . kenapa tak buat button ignore all requests eh? tak faham betul manusia. letak nama pelik pelik. setakat ultraman takpe lg ni nama apa ntah nak baca pon susah -_-' haishhh

sekarang tengah berusaha nk habiskan postman to heaven. Hehe :D dulu time ada kat soju tak sempat tgk smpi habis. Youtube jahat. Jadi sekarang beralih kpd viiki.

Nak private blog lah. nak ke tak nak. nak tapi taknak. merepek jeh :p
Buku The Gift-Cecelia Ahern dah habis. yay! Best. sangat best. Pengajaran pun banyak. Twist ada skit skit. Conclucion tak bosan. Baru mula baca Around The World in 80 Days pagi tadi.

ps Tak lama lagi tusyen dah nak habis. sekolah pulak mula. maknanya..




Credits: Steffanie|Tutorials|Tumblr inspired layout