Welcome

Messages

Beyond


Links
What ties the bond between us | Monday, November 29, 2010

Assalamualaikum w.b.t

Hari tu waktu yang SuJu datang Malaysia tu , ada terbaca artikel tentang kaitan antara SuJu dengan ikatan remaja kat Malaysia ni. Hah.

Dalam artikel ni, parent seorang peminat SuJu ni bersembang dengan parent yang lain waktu teman anak diorang pergi konsert SuJu. Hehe. Parents tu cakap remaja perempuan dari seluruh Malaysia ni tak kira bangsa bila dah sama2 minat Suju mereka jadi kawan.

Haha. Apa yang ties the bond between them ? Fakta yg mereka sama peminat SuJu. Kerajaan boleh kot somehow aplikasi benda ni untuk kuatkan semangat 1 Malaysia antara remaja.

Hahah merepek kot. Ni kesan sampingan kes mimpi Kyu ni. :') HAHAHAHA




Credits: Steffanie|Tutorials|Tumblr inspired layout